събота, 6 ноември 2010 г.

Екипировка за надомна работа


1. Компютър: Ако сте безработен и нямате компютър, но имате компютърни умения, ще заработите, като използвате обществените места- клубове, читалища и други места, където се предоставя ползване на Интернет
2. Имате нужда от Интернет доставчик. Трябва в Интернет да си регистрирате пощенска кутия- най добре в ABV.bg Ако имате такива, задължително е за работата в сайтовете да ползвате един и същи имейл и парола за всички сайтове, в които се регистрирате.Много рядко има сайтове, които ви дават тяхна парола.
3. Начални познания за работата Преди всичко трябва да прочетете и препрочетете този помощен сайт, за да разберете как да се подготвите за работата и да я започнете. Само за няколко часа можете да се поставите на работното място: потребител
4. Да имате под ръка личната си карта за да изпишете при регистрацията си името на латиница, точно както е там, за да може после и да получите спечеленото заплащане.
По късно в процеса на работата, ще трябва да имате карта виза и регистратация в AlertPay и PayPal, които осъществяват преводите.
Всяко начало е трудно. Сайтовете, които ще сочим имат идентично устройство. Като влезете в първия сайт и намерите и разгледате резолюциите, по нататък ще се ориентирате светкавично, бързо. Бъдете внимателни, любопитни. Отваряйте отворимото ( ръчичката ви насочва! ) за да видите всяко съдържание.
Влизайте за тази работа през Google CHrome и ползвайте Google Преводач.

Няма коментари:

Публикуване на коментар