събота, 6 ноември 2010 г.

Надомна работа за РС


Времето е наше, времето си е Ваше... защото...
Днес температурите са летни. Нека да има циганско лято! Неизбежни са и зимните дни. Когато работното место е в дома - не се притесняваш за времето, за транспорта до местоработата, дори за облеклото- може у дома да си носиш и старите излезли от модата дрехи. Но, тази работа може да бъде допълнителна към основната. Защото в различните сайтове и възможностите са различни.Може да работиш минути на РС и да получиш колкото месечната заплата на основната работа. Това не е основание, да си напуснете работата, Първо трябва да овладеете тънкостите на няколко сайта, да се опознаете взаимно. Да си видите възможностите- кой какво дава и получава. Докато не се опита един цикъл, няма как да се разбере. Бъдете позитивни,особено, ако сте безработни. Докато не получите преводи от сайтовете, не се отписвайте от социалните мрежи. Понякога чековете се осребряват след месец, два, когато сте начинаещи. Това го изисква всяка работа. Бъдете постоянни. За един цикъл влизайте ежедневно в сайта и ако прекъснете за по вече от 25-30 дни- ще бъдете изтрит от регистрацията.
Това е сайтът, който ще ви насочва към сайтове, които плащат да се гледат реклами, да се правят рецензии, изследвания.Имат и задачата да научат всеки участник да работи в Интернет бързо и сигурно. Което се добива с практиката Да печели, да купува и продава от електронните магазини. Да става все по адекватен за бъдещето на човечеството. Да намира бързо и си доставя сигурно най доброто по най изгодния начин. Наличието на Google Преводач премахва езиковата бариера и светът става едно село!
Първата и основна задача на сайта е да посочи не само сайтове за работа, по избор и начините как да започне и продължава да работи, да знае изработената сума, да получава доход. Да общува с работодателите си. От този сайт да получава помощ при затруднения:
за начална регистрация, за първите стъпки в правилната посока.
Кризата реже работни места и заплати. Кризата ще се преодолее, ако печелим по вече, за да има по голямо потребление, което ще изисква и разширяване на производството. Ако има работни места в Интернет- трябва да се опитаме да ги заемем и да печелим, за да задоволяваме потребности.

Няма коментари:

Публикуване на коментар